Kipuriihi

Kipuriihi tutkii kroonisia selkäkipuja jokapaikan tietotekniikan ja tietoteknisekn osaamisen kautta. Kipuriihi-projektissa on aiemmin tutkittu esimerkiksi joukkoälyn tuottamia keinoja selkäkipujen hoitomuotojen kartoittamiseen.

Tällä hetkellä etsimme henkilöitä ja tulevaisuuden osallistujia eri Kipuriiheen liittyviin tutkimuksiin. Voit jättää tietosi ja mielenkiintosi tuleviin tutkimuksiin täyttämällä alla olevan lyhyen lomakkeen ja jättämällä yhteystietosi.

Kipuriihi osa ICON-tutkimusprojektia ja siinä toimii yhteistyössä Oulun Yliopisto, …

Mikäli selkäkivut vaikuttavat sinun elämääsi ja haluat osallistua tuleviin tutkimuksiin, täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä heti tutkimusvaiheiden alkaessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *